Newfoundlands - Out of Fluffyshouse
 
 
 
Over ons
 
 
Wij zijn Mieke en Patrick , een jong gezin met 4 kleine kinderen Connor ,Caitlin,Shannon en Meagan ,5 poeslieve katten en 10 prachtige karakteristieke newfies , die samenleven in een roedel met en bij ons . Ikzelf ben ondertussen ook een gediplomeerd trimster , natuurlijk gespecialiseerd in Newfoundlanders .
 
Wij lopen graag shows met onze honden , maar ook gehoorzaamheid en waterwerken horen bij de leuke momenten die het samenleven met onze newfies zo plezant maakt .
Als liefhebber van het "oude " type Newfoundlanders , doen wij ons uiterste best om af en toe een nestje te fokken met het oog op gezondheid , karakter en schoonheid , en zo dit prachtige type in stand te houden .
Onze teefjes mogen in hun leven maximum 2 à 3 nestjes hebben , daar de gezondheid en het welzijn van onze moedertjes voor ons steeds primeert !!
Onze Newfymoedertjes moeten over over alle rastypische kenmerken beschikken , zowel van uiterlijk  als van karakter en bovenal van gezondheid vooraleer wij beslissen om ze mama te laten worden .
De puppies blijven 8 weken bij hun mama , dit is de beste manier om hen te leren zich sociaal te gedragen en zich te onderwerpen aan een "hogere in de rangorde".
Dit is cruciaal om later een goede , innige band te kunnen opbouwen met de nieuwe baasjes want die zijn dan de hoogste in de rangorde .
Onze puppies worden in huis geboren en blijven tot hun vertrek dicht bij ons .
Vanaf 6 weken proberen wij altijd om op stap te gaan met de puppies , een visite aan de dierenarts , een ritje in de wagen , een wandelingetje naar en op de markt , zodat ze dan goed gesocialiseerd meekunnen met hun nieuwe baasjes .
Wij selecteren dan ook met veel zorg onze nieuwe baasjes zodat onze puppies zeker een mooie , leuke toekomst tegemoet gaan .
En uit het oog is niet uit het hart !!!
Wij zien graag onze hondjes terug op eender welk moment !!!
Dus eens op bezoek komen , een telefoontje om raad te vragen of gewoon om eens te melden hoe het met ze is , stellen wij zeer op prijs .
Wij blijven jullie graag met raad en daad bijstaan gedurende hun ganse newfieleven .
 
Voor meer info of voor een bezoekje kan je ons bereiken via volgende weg :
 
Mieke Herman - Vanneste Patrick
Hugo verriestlaan 44
8880 Ledegem
West-Vlaanderen
 
056/501181
0498/214677
 
 
 
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint