Newfoundlands

Out of Fluffyshouse

Onze heren

Wij hebben ook 2 reuen. Junior was onze allereerste newfie , een herplaatsing zonder stamboom , maar wel een prachtige karakteristieke newf met een karakter van goud .

Junior senior

geboren 17/04/1998

overleden 06/06/2013 op 15-jarige leeftijd

Junior was onze allereerste newfie . Hij kwam bij ons op de leeftijd van 3,5 jaar en was de aanzet van gans ons newfieverhaal . Door de scheiding van zijn baasjes moesten hij en zijn papa herplaatst worden . Junior kwam bij ons en het was liefde op het eerste zicht . Hij was een prachtige hond in de fleur van zijn leven , een gouden rastypisch karakter . Gewoon een schat waar iedereen meteen smoorverliefd op werd .

Junior Out of Fluffyshouse

HDB1 , Cystenurie genetsch vrij , hart OK

mama : Dolly (Duchesse)

papa : Lux.Ch. Ganesha

Junior is geboren op 15 juli 2010 , uit de combinatie Dolly ( Duchesse) en Ganesha . Hij is een beloftevolle bruine reu met een gouden karakter .

Wij doopten hem met de naam junior the second , in de hoop dat hij een waardige opvolger wordt voor onze Junior senior die intussen de 13 jaar heeft overschreden . En ... ja hoor hij doet het voortreffelijk !!! Hij heeft een gouden , rustig karakter . Hij is gek van kinderen en puppies adopteert hij direct .

Wij hopen dan ook op een mooie toekomst voor onze lieve schat !!!

Wordt zeker vervolgd .